Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

Naar je plaats in de Ethias Arena

Om het binnengaan vlot te laten verlopen en de controle te vereenvoudigen, dringen we erop aan dat iedere bezoeker zijn/haar eigen toegangskaart in de hand heeft.

Je vindt je plaatsen terug aan de hand van de kleurcode die op je ticket staat. Er staan overal medewerkers om je naar je plaatsen te begeleiden.

Opgelet! De kleurcodes geven enkel weer waar de plaatsen gesitueerd zijn. Deze kleurcodes hebben niets te maken met de verschillende prijscategorieën die bij een evenement van toepassing zijn. In de Ethias Arena zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk. Elke organisator beslist zelf aan welke plaatsen hij welke prijs toekent.

Info voor rolstoelgebruikers

Bij de meeste evenementen wordt een voorbehouden zone voorzien voor rolstoelgebruikers, zodat ook zij het evenement goed kunnen zien. Gelieve je plaatsen telefonisch aan te vragen op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en duidelijk te vermelden dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste boeking voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal zullen je graag naar je plaats begeleiden. Specifieke vragen kan je stellen via info@ethias-arena.be.