Afficher ce site en français | View this website in English

Retro Kitsch Festival

RETRO KITSCH FESTIVAL VOOR DE EERSTE KEER IN ETHIAS ARENA HASSELT

HASSELT – Het Retro Kitsch Festival komt op zaterdag 9 oktober 2021 voor de eerste keer naar de Ethias Arena in Hasselt. De line-up bestaat uit een indrukwekkend aantal bekende artiesten: Jettie Pallettie, Peter Koelewijn, Willy Sommers, DJ Wout, Sam Gooris, Get Ready, Gebroeders Ko, Danzel, De Romeo’s, Paradisio, DJ Ward, Michael Schack en Pat Krimson! Liefst 13 top-acts zorgen voor een onvergetelijke avond en nacht.

De eerste editie van het Retro Kitsch Festival in Hasselt wordt gehost door Bjorn Verhoeven, bekend van Q-Music, Joe FM en Nostalgie. Hij presenteert het festival samen met Betty Owczarek, bekend van de eerste ‘Big Brother’ in 2000. Op het podium komen verder ook Jettie Pallettie, Peter Koelewijn, Willy Sommers, DJ Wout, Sam Gooris, Get Ready, Gebroeders Ko, Danzel, De Romeo’s, Paradisio, DJ Ward, Michael Schack en Pat Krimson.

Jettie Pallettie, al jaren een vaste waarde in Vlaanderen, opent de party. Peter Koelewijn is daarna met hits als ‘Angeline’ en ‘Kom van dat dak af’ een van de hoogtepunten van de avond. Net als Willy Sommers. Hij zet met ‘Laat de zon in je hart’ en ‘Als een leeuw in een kooi’ de zaak op z’n kop. Sam Gooris en Get Ready blazen vervolgens het dak eraf. Nu nog onbekend in Vlaanderen, maar straks op elk groot feest: het duo Gebroeders Ko uit Nederland. Voeg aan hun repertoire de meezingers van De Romeo’s toe en je krijgt een explosieve feestcocktail. Met Danzel, Paradisio, DJ Wout, DJ Ward en Michael Schack trekt het Retro Kitsch Festival eveneens de dance kaart. Pat Krimson sluit het festival af zoals hij alleen dat kan: met een knal!!

Tickets 40 euro
VIP 90 euro : aparte zone vlakbij het podium – aparte ingang – gratis parking – gratis vestiaire

Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 09.10.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 19:00

Ethias Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Retro Kitsch Festival" wordt georganiseerd door VC Services België