Afficher ce site en français | View this website in English

Semino Rossi Die Grosse Jubiläumstour 2022/2023

Vanaf de herfst van 2021 gaat Semino Rossi, de absolute hartenveroveraar en één van de meest succesvolle Duitstalige artiesten van de afgelopen 15 jaar, op een grote tournee. Zijn muzikale reis voert hem door 7 landen met in totaal 61 concerten. Met onder zijn arm natuurlijk zijn gloednieuwe succesalbum ‘So ist das Leben’.

Op zijn begin juli 2019 uitgebrachte nieuwe album zet Semino de ‘sound’ van zijn vorige studioalbum ‘Ein Teil von mir’ uit 2017 verder. Hij blijft trouw aan zichzelf en aan de grote gevoelens die ons allemaal in het leven vergezellen. De nieuwe nummers werden opnieuw geproduceerd door Thorsten Brötzmann, die ook betrokken was bij zijn vorige album en eveneens voor artiesten als Helene Fischer en Howard Carpendale werkte.

De charismatische uitzonderlijke artiest met Argentijnse roots vertoeft al vele jaren aan de top van de commerciële muziek dankzij zijn fantastische carrière. Met live-optredens demonstreert elke zanger zijn kunnen. Semino Rossi legt op dat vlak de lat zeer hoog in de muzieksector. Wanneer Semino op het podium staat, merkt het publiek al van bij de eerste noten dat daar iemand zingt en spreekt met heel zijn ziel en zijn hart blootlegt. Met zijn kwaliteiten als entertainer en zijn charmerende humor tekent Semino persoonlijk voor concerten vol variatie en emotie.

Tijdens deze tournee zal ook het sublieme podiumontwerp in het oog springen en zal de zang van Semino worden begeleid door de modernste geluids-, licht- en LED-technologie.

Semino Rossi nodigt al zijn fans uit om hem te vergezellen op de muzikale reis die hij onderneemt samen met zijn geweldige band en zijn fantastische danseressen. Beleef met hen onvergetelijke uren op 21 februari 2023 in de Ethias Arena!

——-

Kaarten kosten 63,99, 73,99, 83,99, 93,99 en 129,99 euro (rolstoelplaatsen 39,99 euro).
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Terms and conditions

Kalender

di 21.02.2023 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:30

Ethias Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Semino Rossi - Die Grosse Jubiläumstour 2022/2023" wordt georganiseerd door Global Event & Entertainment