Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Laat niets aan het toeval over en plan zorgvuldig je bezoek aan Ethias Arena Hasselt.

Tickets

Hier vind je algemene informatie over de verschillende manieren waarop je tickets kan bestellen. Ook informatie over tickets voor groepen of tickets voor iemand met een handicap en/of rolstoelgebruiker vind je hier terug.

Tickets

Mobiliteit

De Ethias Arena is op verschillende manieren bereikbaar. Hier vind je meer informatie over hoe je er kan geraken met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of te voet.

Mobiliteit

Bezoekers met een beperking

Alle zalen van de Sportpaleis Group zijn voorzien op de ontvangst van bezoekers met een beperking. Het is onze betrachting om je zo goed mogelijk op te vangen en in de beste omstandigheden te laten genieten van een concert, show of sportwedstrijd.

Bezoekers met een beperking reserveren hun plaatsen telefonisch op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) of via een e-mail naar service@teleticketservice.com.

Klik hieronder voor verdere info over:
Het reserveren van plaatsen
Rolstoelplaatsen in de zaal
Parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking

Zaalplan

Wil je graag weten waar jouw plaatsen zich bevinden? Bekijk hier het zaalplan van de Ethias Arena.

Toegang

Tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 20 cm (A4-formaat) zijn niet toegestaan in de zaal. Zijn er nog zaken die je niet mag meebrengen? Welke veiligheidsmaatregelen zijn er? En wat moet je doen wanneer je je tickets vlak voor het evenement nog altijd niet ontvangen hebt?

Vlotte toegang tot de zaal

Vestiaire / Lockers

De Ethias Arena zorgt voor een vestiaire en/of lockers naargelang van het type evenement. Aan de vestiaire betaal je 1,50 euro per afgegeven kledingstuk. Je betaalt 5 euro per locker en ook 5 euro waarborg voor de sleutel (deze 5 euro krijg je bij het inleveren van de sleutel terug). Meerdere jassen, een helm of andere voorwerpen passen in een locker. TIPS! Vanaf 4 kledingstukken is het voordeliger om een locker te huren i.p.v. gebruik te maken van de vestiaire (indien beide beschikbaar zijn) Opgelet, bij sommige evenementen staat de organisator zelf in voor de lockerverhuur en kunnen andere tarieven en afspraken worden gehanteerd. Neem een foto van je lockersleutel of vestiairebon. Lockers en/of vestiaire zijn beschikbaar vanaf het openen van de deuren tot de start van het evenement. De vestiaire blijft doorgaans tot 1 uur na de show open.

Eten en drinken

De Ethias Arena biedt je naast een culturele ook een culinaire ervaring! Heerlijk dineren in Bar-Ristorante Crudo of een snelle hap in de foyer van onze zaal, het kan allebei.

Eten en drinken in onze zaal

Betalen

Tickets die aan de kassa gekocht worden, kunnen worden betaald met Bancontact, Maestro, Visa of Mastercard. Naast de ingang van de Ethias Arena (tussen de Ethias Arena en de ingang van Plopsa Indoor) bevindt zich een geldautomaat.

Sportpaleis Group doet het nodige om binnenkort ook cashless betaling aan de bars en foodstands in de zaal mogelijk te maken. Nog even geduld hiervoor a.u.b.

Verken Hasselt

Combineer je komst naar de Ethias Arena met een bezoek aan Hasselt. Verken de Jeneverstad en boek een overnachting in een hotel.

Verken Hasselt

Kom als VIP

Intiem met z’n tweetjes een speciaal avondje uit? In een ontspannen sfeer zakendoen met bedrijfsrelaties tijdens een voorstelling in de Ethias Arena? Het kan! Ontdek onze VIP arrangementen.

Kom als VIP

Kom als groep

Beleef onvergetelijke momenten in groep! Wens je met je vereniging of groepering een voorstelling bij te wonen? De Ethias Arena biedt groepen mooie kortingen op vele voorstellingen.

Kom als groep

Huur voor B2B

In de Ethias Arena kunnen ook bedrijven terecht voor hun B2B-activiteiten. Je kan er events opzetten voor maximaal 18.000 personen.

Info over B2B in de Ethias Arena

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op een of meer van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de activiteiten in de zalen van Sportpaleis Group.

Schrijf je nu in

Veelgestelde vragen

Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten … Wat moet je nu doen? Op deze en vele andere vragen vind je antwoorden in onze rubriek veelgestelde vragen.

Openingsuren en contact

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling.

De administratieve diensten van de Ethias Arena zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Of stuur ons een mail. We bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag of opmerking.

Openingsuren
Contact

Partners

Ethias Arena Hasselt dankt de volgende partners:

Partners

Extra info voor beursbezoekers

Meer informatie over je bezoek aan een beurs kan je terugvinden op de website van Expo Hasselt.